Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Traitement de l''eau par ultraviolets, application a la purification des coquillages ArchiMer
Cailleres, J.
The germicide properties of ultra-violet radiation in a wave length ranging from 100 to 400 mm were already discovered back in the late 19th century. These properties specific to UV-C radiation (200-280 mm) result from its action on the nucleic acids of the micro-organisms. Each micro-organism, depending on its composition, therefore presents a specific sensitivity to this radiation.
Tipo: Text Palavras-chave: France; Escherichia coli; Crassostrea; Bivalvia; Bacteria; Ultraviolet radiation; Self purification; Shellfish culture.
Ano: 1992 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/1992/acte-1629.pdf
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional